Monday, April 27, 2009

MAKAM tour Malaysia

Makam Indonesian Metal yang bakal beraksi di 6 June Johor dan 7 June di Kuala Lumpur. Tapi aku dengar tempat gigi johor yang dorang nak main ni da kene banned sbb orang komplen terlalu bising, gig silkhannaz kat johor ari tu kansel pun sbb isu ni (dr aper yang aku dapat info ni laa).

Maner x nya venue ni bukak jer pintu gig, rumah orang. Aku ade tanyer Fadzil muzikbox pasal ni la dier kate ok jer sbb kawasan tu kawasan perindustrian dan tiada sbb dorang nak bising tapi kali ni lain plak jadinye.Mase aku tanyer ni masa gig As Sahar TIR promo in JB.

Aku ada sms one barch tentang mende ni untuk kepastian dan dier pun x pasti pasal ape..so maybe tempat di johor akan ada perubahan so kiter nantikan...

1 comment:

nizam said...

hail...
mmg betul ada orang komplen ngan PBT pasal budak2 metal buat gig kat depan umah diorang...diorang kata bunyi bising...hari minggu nak lepak kat umah,baby nak tido tapi kat depan umah ...like hell...

azalaq