Tuesday, August 16, 2011

Rumors September 2011

Kalau x silap wa Cynical Sounds ade planning nak wat big event this coming 27 Sep 2011 but nape Obcura je yang datang..dorang ade plan 2 or 3 more big band untuk main sekali.

Event tu kalo x silap wa namenye CREATIVE CHAOS VOL I. Maybe soonest or later dorang akan announce another band yang main. Tak silap wa ade Municipal Waste ngan satu band lg tu wa lupe plak namanye.

Children Of Bodom pun tgh tour South East Asia on this september, mane la tahu Cynical Sounds invite sekali.


4 comments:

Dr. Ben said...

singapore selalu tak larat le nak pergi.

waxs said...

hehehehe...jom laaa (kalo ade band best) kite lompat2 mcm ari tu...hahahaha

Faiz Rahman said...

waduhh. ini kalau jadi mmg best nih.

waxs said...

ape yang jd?? event ni kalo x silap aku mmg jadi..cume maybe ade pertambahan band