Sunday, August 7, 2011

Metallica 2nd December 2011 Live @ Kuala Lumpur!


Kan wa sudah cakap! Kalo da sampai keluar tabloid / news perdana confirm mesti jadi punye!
Ticket organizer blum sampai harga muktamad. Tp mmg terkejut wa tgk harga yg dipropose.
Ape pun prepare for your $ sebelum sold out!

13 comments:

Dr. Ben said...

berapa tiket?

Anonymous said...

Bro. Jangan mainkan perasaan kite, metallifanz, lah. Tak baik tau bulan posa cakap bohong. :D Sudah 18 tahun gua nantikan kedatangan Metallica. Last sekali gua tengok diorang kat Singapore Indoor Stadium. Please let me know kalau betul diorang main kat kl. Thank you. SEARCHIIIIIIIIIIIIIIING!!!!!!!!!!! \m/

Anonymous said...

bro pls bgtau brp tiket range dia? i guess minimum rm200 max rm500 -rm600...

Anonymous said...

http://www.metallica.com/tour_date_list.asp?show=current

DATE
LOCATION
VENUE
CONTENT
8/31/2011 San Francisco, CA Moscone Center Sold Out
9/13/2011 New York, NY Hotel Packages Tickets
9/14/2011 New York, NY Yankee Stadium Tickets
9/25/2011 Rio de Janeiro, Brazil Rock in Rio Sold Out
10/28/2011 Delhi, India F1 Rocks Tickets
10/30/2011 Bangalore, India Bangalore Palace Ground - Main Palace Tickets
12/5/2011 San Francisco, CA The Fillmore
12/7/2011 San Francisco, CA The Fillmore
12/9/2011 San Francisco, CA The Fillmore
12/10/2011 San Francisco, CA The Fillmore
Showing 1 - 10 of 10 results PAGE 1


takde pun Malaysia??

Eyzuan said...

India buleh datang.. takkan KL tak rock ???

ezu

Anonymous said...

Dari mana datang nya khabar dari angin nie......dalam metallica official website x de pown cakap nak singgah malaysia.......sapa penaja yang bawa metallica masuk malaysia nie.....confius2.....

Kirk said...

diowg dtg march 2012... tu ader dlm jadual die.. 2011 ni die x singgah malaysia.. 2012 ni akan wat tour kat malaysia... n ianya bulan march..

Kirk said...

n james ckp klu peminat diowg dtg xlbih 30 000 org.. diowg akan pulang kan balik harge ticket diowg.. lingkungan harge yg aku dgr.. paling murah rm300.. kos nk bwk metallica masuk malaysia RM15m..

pairkiong said...

ait..murah benor tiketnye RM300..aku tahun lepas tengok kat melbourne pun minimum harga tiket dalam AUD150..kalau x3 = RM450.. tapi rasanya nak dapat peminat takda masalah..cuma malaysia nak lepaskan band2 metal ni susah skit..kalo lepas, mesti ada kontroversi politik punya..

Anonymous said...

bro, jangan main letak je benda2 camni, aku tahu for sure metallica takkan datang pada tarikh ni

An said...

Kirk, aku tgk kat upcoming dates tadek pun tahun 2012 punya. ko dpt dari mana? kasik petunjuk sket.

waxs said...

Sudah ada ura2 kene "toink" with certain persatuan...wa cakap lu guys wait & see & good luck! hahahaha

Anonymous said...

...bile plk set2 pearl jam, soundgarden ataupun guns n' roses nak datang m'sia.............