Saturday, August 6, 2011

Metallica this coming December!!


Kalo da sampai masuk one of website popular tentang kedatangan dorang ni, nmpk gayanya mcm jadi.

Info yang wa dapat kos nk bawak dorang da mencecah RM 15 Juta (USD 5 Juta)! Tapi organizer ada bagi tahu yang Metallica akan pulang balik duit (x pasti dlm brape $) kepada organizer kalo crowd x sampai dlm 30 000.

Kalo Iron Maiden kat singapore pun dalam 12 000, rase2 Metallica berjaya tak capai target tu?

Apa pun prepare la $ masing2. Ticket sure around 3++ to 4++ for main stage.

6 comments:

Anonymous said...

YES!!!!!!!!!!!!!!

Call my name cos I hear you scream
Master!!!

MFT

Faiz Rahman said...

masuk website ape weh? source?

waxs said...

organizer sendiri maaaa...heh

Anonymous said...

Thanks for the great info!

Faiz Rahman said...

wah. mcm susah mau percaya. dah banyak kali ura2 nak bawak dorg nih. hohoho.

waxs said...

hehehe kali ni you will suprise!