Friday, July 22, 2011

JB Metalfest 2011

JB Metalfest 2011, dah 2 kali wa pegi gig kat johor ni. Line-up da bagus tempat da senang tapi cume kemana perginya geng2 johor ni. Nak target geng2 metal singapore nak datang mmg x kan laaa sedangkan gig kat singapore sendiri x der orang.

Kali pertama aku pegi jadi crew As Sahar main kat Pasir Gudang pun gagal x de org (dalam sekitar 80 orang) lepas tu tengok siksa kubur,massive,ABMS 696 etc main kat tempat JB Metal fest ni pun gagal jugak pun crowd sekitar less than 100.

Kali ni Narsamum ade main selepas beberapa tahun x main with 2 Borneo band Saktism & Larrong. Clash plak ngan Loudness, x silap wa Moggorm x jadi main gig ni sebab dorang nak tengok Loudness.

Wa harap kali ni maybe ramai orang datang support JB gig ni but clash ngan Loudness maybe hard to them to get a crowd.

Good Luck from me.

2 comments:

Dr. Ben said...

ini nasib zaman sekarang.

Anonymous said...

too many gigs skrg...the best win