Friday, September 21, 2012

Triangle (2009)


Another interesting movie yang pernah wa tengok, aku x tahu mcm mane pengarah ni bole pikir n create 1 movie dimana penghujungnya akan bertemu kembali pada permulaan cerita. Ini yang terjadi pada filem "Triangle" ni. Filem yang akan membuatkan korang tertanya, tertunggu untuk mencari kesudahan dan penyelesaian dgn cara sendiri, mcm mane filem ini boleh berhubung dari satu plot ke plot yang lain.



Mengisahkan sekumpulan sahabat yang menaiki kapal layar dan mereka terperangkap ke sebuah kapal besar apabila kapal layar mereka di pukul ribut di tengah lautan dan datang sebuah kapal besar yang penuh misteri lalu di tempat mereka terdampar. Dari situ bermulanya sebuah cerita yang akan memeningkan kepala otak korang but seriously this interetsing movie i ever watched till now.

W

3 / 5

2 comments:

Dr. Ben said...

kalau interesting patutnya dapat 4/5 at least. 3/5 tu kira average je.

waxs said...

interesting dalam keadaan average je.. kalo 4/5 tu mesti ade ade "interesting and must see" hahahhaa