Tuesday, November 29, 2011

January Gig Info

Belum masuk tahun baru lagi da mcm2 gig yang akan berlangsung pada tahun depan ni..bulan 1 saje aku rase ade laaa dlm 3 - 4 gig cume tempat lain2. Ade di KL, Ipoh, Kuantan.

Kalo kt K.L ni wa tgk tempat Solaris ni da mula organizer buat kat sini. Wa sendiri belum sampai ke tempat ni lagi so aku x leh nak ckp bagaimana situation and bagaimana nak pergi sane.

Ok, for this cumming January ni aku highlight 2 gig yang menarik dan aku raser terbaek setakat ni, tak tahu la lepas ni akan ade gig lain lepas ni cume flyers x kuar lagi, mane la tahu..

Gig 1 (Solaris Dutamas, Kuala Lumpur)

Wooooohooooo Mistik & Necrotic Chaos return! Setelah bape tahun menyepi esp for Necrotic Chaos. Last aku tgk mase Ressurection kalo x silap aku kt MCPA Hall. Aku x sure same ade flyer final da siap ke belum sbb ade lagi 11 band akan beraksi same pada mase ni. Antara list yang da final setakat ni ialah :

NECROTIC CHAOS -VORMIT -MISTIK -HAYAGRIVA -ENSEMBLE OF SILENCE -NEKRAD -TRIUMPH OV FIRE -BRABAZOM -TRAGICA -CENTRAL DISPOSAL -BLACK TERRITORY -RAZED -VENTORIOR


Gig 2 (Rainhouse, Ipoh)

Bagi yang rindukan angin Monsoon Vociferation eternity boleh travel skit ke Ipoh with great supporting band such as Nekrad,TOH plus ade jgk band2 lama macam Bilharzia & Cultristic. entrance pun boleh tahan murah RM 10 mmg berbaloi bg mereka yang duduk sekitar Ipoh. Lama jugak aku x pegi Ipoh last aku pergi mase supporting Black Abyss kat Maya Studio (Kalo x silap aku).

Location tempat aku with As Saharian beraksi last 2 week. Not bad but cume dari segi sound owner or organizer perlu beri perhatian (for me). List aku perhatikan byk noise and core punye band dan terselit plak Moggorm kt situ. Lama btul aku x tgk Moggorm dengan Aggressive Thrash Metalnye kat atas pentas. Good band!


Pick your choice guys.
See you.

2 comments: