Monday, September 12, 2011

One Cafe R.I.P 2011

"Bye-Bye" One Cafe.

Setelah beberapa tahun menjadi medan untuk band2 malaysia & luar perfome, akhirnya tutup jugak One Cafe ni. Ada ura-ura yang One Cafe x jadi tutup dan ditunda pada bulan 12 tapi tu semua x leh pakai!!

Kite tgk je la mane plak venue yang akan jadi tumpuan selepas x denye One Cafe. Paul Place? MyEvo? Gudang Noisy? Ape-ape pun x leh lawan jgk One Cafe ni, easy,tempat pun best,x masuk boleh lepak luar.

Tapi baru2 ni aku tgk ade jgk gig yang ditempah kt One Cafe berubah ke MCPA grand Hall! huih! gilo mahal bawah tu...last aku dgr tempat bwh tu sahaja RM 3000! Belum masuk equipment perang lg...

Rest In Peace One Cafe 2011.
W

2 comments:

Faiz Rahman said...

alahai. mana lagi lah port lepas nih.

waxs said...

dorang kate nk start balik kt MCPA.. yang kt grand hall tu..