Friday, December 4, 2009

At War (Charity Jamm Session)

Jamm session yang di organize oleh geng2 komuniti Metal Kuala Lumpur bagi membantu meringankan beban yang di alami oleh Bro Sham (War 666) yang telah masuk hospital kerana jangkitan kuman pada paru2 nya.

Jamm session ini di anjur khas bagi mengumpul dana sekaligus dapat membantu beliau yang kini terlantar di hospital. Bertempat di Alunan Symphony PJ dan aku x pasti la tempat tu dapat menampung kehadiran yang akan datang pada masa tu, aku sure, kompom mcm gig tempat tu...

Nak ikut kan tempat tu x der la besar sgt dalam 30 orang tu aku raser da pack da tu...

Tgk je la band ape yang main, cukup la setakat Silent Death, Silkhannaz ngan Aradia mmg kompom meletop la tempat tu...

Ape pun Good Luck and see you there!

1 comment:

pakcik kordi said...

kwn aii main utk silent death..beliau dh jd drummer ttp band tersebut....cayalah!