Sunday, July 19, 2009

Tribute To Iron Maiden


This 1st August tempat baru,aku x penah sampai sini dan aku tgk map yg di beri kat flyers tu pun aku x paham. Aku search google map malaysia pun aku pening. Jadi satu hari nnt aku nak kene pegi tgk tempat ni kat maner.


Jauh jgk tempat ni,aku cume risau, ade ke orang nak datang? kalo ade pun band mates hmmmm.. ni mungkin satu disadvatages untuk organizer,kadang2 tempat gig ni menjadi antara faktor kejayaan sesebuah gig.


Aku akan menjadi session drum untuk TORCH pada hari tu.Set list totally semua lagu Iron Maiden antaranya Lord Of The Flies, No More Lies dan 2 lagu lagi, kalo nak tahu korang mai la nnt.


Up The Irons!!!

2 comments:

deaf_angel said...

salam,
aku klik2 kulimat2 nye blog jumpa link ni.
wah best ler tribute to Maiden.

kalo aku tak kerja tu hari dan aku tahu pergi, aku akan pergi hehe

waxs said...

huhuhu thanks bro...tp ni tempat baru ni...x tahu mcm maner tempatnyer...